top of page

Blog

Featured Posts

Hva skal jeg tenke på nyfødtfoto?

Det er flere ting å vurdere: Hvilken fotograferingsstil leter jeg etter? Alternativene er studio, livsstil og dokumentarfotografering.

Nyfødt familiebilde
Nyfødt familiebilde

Hvor mye er jeg villig til å bruke på nyfødtbilder?

Vil jeg ha en økt hjemme eller på location?

Hva er fordelen med hver av alternativene?

Er jeg interessert i trykkprodukter som løse utskrifter, innrammede utskrifter og album, eller vil jeg bare ha digitale filer?


De to viktigste tingene å vurdere før økten din er: å bestemme hva du skal ha på deg og rydde opp hjemmet ditt.

Disse oppgavene kan være stressende, så mitt råd er å ikke ta det for alvorlig. Hovedmålet med begge disse er å eliminere distraksjon. Hvis noen sin antrekk har en stor, gjenkjennelig logo - vil det skape en distraksjon. Hvis det er en datamaskin midt i rommet med masse kabler og harddisker rundt den - vil det skape en distraksjon. Hvis partneren din dukker opp i en limegrønn genser - du gjettet det! Det vil skape en distraksjon.

Husk, fokuset i bildene dine er DERE! Menneskene! Din nye baby! Så unngå alt som vil hindre dere fra å skinne i bildene. Fokuser på ditt eget humør og disposisjon og vær fleksibel med forventningen

Mor og meg
Mor og meg

Babyer er noe uforutsigbare og de trenger det de trenger når de trenger det. Vær klar til å takle utfordringene og vær åpen for overraskelser.

Ta opp de spesifikke øyeblikkene du ønsker å fange med fotografen din. (Detaljer i barnerommet, et bilde av bare deg og partneren din, osv.)

Påminn fotografen din om grensene dine, hvis du har noen. (Ingen bilder på kjøkkenet, ingen ammebilder, osv.)


Respekter babyens behov. De har ikke mange (spise, sove, tisse), så prioriter rutinen deres for å unngå at den nyfødte blir sutrete. Vær fleksibel med forventningene

dine.

Vakre bilder er en selvfølge - selvfølgelig. Men la det være rom for at ting skjer naturlig uten å føle seg tvunget.

Du kan bli hyggelig overrasket over hva som utfolder seg! Fokuser på dine egne følelser. Å få en ny baby er mye! Enten dette er ditt første barn eller ikke, er en ny baby en stor justering. Du vil ikke kunne kontrollere andre mennesker under økten din (babyen din, partneren din, søsken), så rett fokuset ditt innover. Hvis du er lykkelig og avslappet, vil andre følge ledelsen. Ikke stress over et rotete hus. Ikke kjør deg selv gal med å plukke opp hver minste ting. Tenk på rommene i hjemmet ditt du vil være i (barnerommet, soverommet ditt, stuen,) og fokuser på dem. Og husk - litt rot vil ikke ødelegge bildene dine!


Nyfødtfoto hjemme
Nyfødtfoto hjemme

Comments


Recent Posts

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Basic
  • Twitter Basic
  • Google+ Basic
bottom of page